gallery/feel itt-01

massages

Ik werk met natuurlijke, plantaardige oliën (amandelolie, jojobaolie, ...). Afhankelijk van welk soort massage en de behoefte van u worden er etherische oliën toegevoegd die een specifieke werking hebben op uw lichaam. Vooraf neem ik enkele minuten de tijd om te bevragen of er specifieke klachten of verlangens zijn. Uiteraard wordt iedere massage aangepast aan uw noden en wensen.

Relaxatiemassage

Een heerlijke, aangename massage waarbij u helemaal tot rust komt. Deze massage is niet zo stevig en wordt er vooral gefocust op het ontspannen 'hier en nu'. Je komt er helemaal van tot rust en je voelt je nadien als herboren!

Dieptemassage

Een stevige en diepgaande massage om verharde spieren en weefsels in het lichaam los te maken. Zo verminderen we klachten als pijn en bewegingsbeperkingen. 

Pure ontspanning

Ontspannend & herstellend

SPORTmassage

Actief & herstellend

Sportmassage wordt vooral preventief en ter voorkoming van blessures toegepast. Het is gericht op het herstel van vermoeide, pijnlijke en overbelastte spieren.

nek- schouder- rugmassage

Heb je regelmatig last van pijnlijke spieren in rug, nek en schouders? Krijg je regelmatig spanning? Of ervaar je stress? Dan is een rugmassage wat jij nodig hebt! Een rugmassage vermindert spierspanningen en geeft een ontspannen gevoel.

Heeft u last van zware of vermoeide benen? Bent u een sporter dan kan je de belaste spieren na het sporten aan zetten tot een sneller herstel of preventief om blessures te voorkomen.  Na een beenmassage voelen uw benen weer uitgerust aan.

 

been- dijmassage

Sportverzorging

Via een tape zal het lichaam zich stimuleren om gezond te blijven of sneller te herstellen bij allerlei lichamelijke klachten. Tennis- en golfelleboog, rotator cuff, frozen shoulder, carpaal tunnelsyndroom, whiplash, jumper’s knee, lopersknie, lumbale klachten, pijnlijke achillespees, hielspoor, enkeldistorsie, ... 

Ik geef massages op een professionele manier volgens de deontologische code van beroepsmasseurs. Ik geef GEEN EROTISCHE massages en die zijn ook niet bespreekbaar.